När Arjeplogs ungdomsgård började ha öppet mer permanent i höstas, från måndag till fredag mellan klockan 18.00-21.00 så hittade ungdomarna verkligen dit.
– Som mest har det varit 50 ungdomar. Men det brukar stå 10–15 epor parkerade utanför och vara i snitt ungefär 30 ungdomar här per kväll, säger Magnus Ranberg.
Nu har ungdomsgården bytt lokaler och hållit stängt i ungefär sex veckor för renovering och ombyggnation. Det var när klädbutiken Nannas, som ligger intill, ville expandera som ungdomsgården istället flyttade till den lokal som Världens barn tidigare höll till i på Storgatan.
Loppisen har i sin tur flyttat till Televerkets gamla lokaler på Björkgatan.
– Ja, det har verkligen varit en rockad på lokalsidan, säger Magnus Ranberg.
Den nya lokalen är ljus och öppen, på totalt 148 kvadrat och med två toaletter och ett kök. Förhoppningen är att kunna öppna nästa vecka, eller i alla fall i närtid.
– Det känns jättebra! Den här lokalen är något större än den tidigare. Vi har fått det minst lika bra som innan eller kanske ännu bättre, säger Magnus Ranberg.
Det handlade om en flytt på 50 meter, men var ändå en del jobb med att flytta över möbler och kartonger. Magnus Ranberg berättar att när han efterlyste hjälp med flytten via sociala medier, så slöt många ungdomar upp för att hjälp till. De har också fått tycka till om möbleringen.
– Väggarna är ganska kala ännu, men det är för att jag vill att dom ska var med och bestämma kring hur ser ska se ut också. Så att inte vi vuxna beslutar någonting som de inte alls vill ha.
Han visar runt i de nya lokalerna och berättar att det som återstår är att få tillgång till och kunna fixa i ordning köket och toaletterna.
På plats finns redan stora inbjudande soffor och fåtöljer, biljardbord, pingisbord och Playstation 5. Det brukar finnas möjlighet att köpa fika.
– Ungdomarna är ute och raggar med sina epor, men de kanske börjar kvällen här, kommer förbi en stund eller är här hela kvällen. Men många samlas här, ungdomsgården blir en knutpunkt.
Arjeplogs ungdomsgård riktar sig till ungdomar från årskurs sex till 18 år och Magnus Ranberg uppger att det aldrig brukar vara något bråk utan är glatt och trevligt.
– Vi har en fin stämning här.