Annonssamarbete med Ztratego

Så hjälper Ztratego ditt företag – spara tid, pengar och resurser

Ztratego kan samla kostnaderna för ditt företag och hitta avtal med de bästa villkoren för dig. ”Vi hjälper företag att både spara pengar och effektivisera”, säger Jim Lindberg, grundare och VD.

– Vi har expertisen, systemen och nätverken för att säkerställa att du får optimala avtal. Dessutom har vi starka relationer med i princip alla leverantörer. I snitt hjälper vi våra kunder att effektivisera med 34 procent utan att kompromissa med vare sig service eller kvalité, säger Jim Lindberg.

undefined
I Skelleftekontorets lokaler skiner solen in under konferensen.

Genom att rikta in sig på indirekta tjänster som de allra flesta bolag behöver i någon utsträckning som exempelvis städavtal, telefonikostnader och kaffeavtal vill Ztratego bli den ledande lösningen inom sällanköpshantering.

– Vi hjälper företag att omförhandla sina avtal med olika leverantörer och på så sätt spara både tid och pengar. Styrkan i vår affär är att vi inte driver någon egen agenda och inte har något samarbete med en viss leverantör, säger Jim Lindberg.

Ztratego har tillgång till omfattande data om marknadspriser, leverantörer och trender. Detta gör att de kan erbjuda opartisk rådgivning och hitta de mest fördelaktiga lösningarna till sina kunder.

Läs mer om Ztrategos tjänster här!

Enkelt och kostnadseffektivt

I dagsläget är majoriten av Ztrategos kunder större bolag med många kontor, men de hjälper även mindre bolag att förbättra sin likviditet. En väldigt efterfrågad tjänst är effektivisering kring fakturering och att samla leverantörsfakturor.

undefined
På Ztratego får man gärna komma in på kontoret, men det finns även möjlighet att jobba på distans.

– Låt oss säga att ett företag har tio kontor över landet och varje kontor tar in ett lokalt städbolag. Det resulterar i väldigt många fakturor månatligen vilket gör det svårt att få en kontrollerad överblick av ekonomin, säger Jim Lindberg.

Med Ztratego kan ett avtal istället tecknas direkt med leverantören så att alla fakturor samlas till en, vilket i regel effektiviserar kostnaderna.

undefined
Ztrategos vision är att fortsätta växa nationellt.

Pågående tillväxtresa

Ztratego vill utöka sin personalstyrka för att fortsätta sin pågående tillväxtresa som än så länge bara är i startfasen.

undefined
Jenny Pettersson är ekonomiansvarig.

– Jag är övertygad om att rätt personer på rätt plats är nyckeln till vår framgång. Vi erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta på distans, säger Jim Lindberg.

undefined
Ztratego välkomnar även entreprenörer som vill äga sin egen Ztrategolåda.

Visionen är att fortsätta växa nationellt. I Stockholm och Umeå befinner Ztratego sig i en uppstartsfas just nu och därefter är målet att etableras i Göteborg och Malmö.

– Vi söker fler entreprenörer som vill äga sin egen Ztrategolåda och följa med på resan. Vi är öppna för att etablera oss på fler orter då vi vill vara nära våra kunder, säger Jim Lindberg.

Vill du jobba hos Ztratego? Kolla in alla tjänster här!

undefined
Jenny Pettersson och Edvin Persson är en del av Ztrategos Skelleftekontor.

Om Ztratego

Ztratego förstår vikten av att optimera och rationalisera företags sällanköpsprocesser. De är partnern som sparar tid, resurser och pengar åt sina kunder.

Hemsida: https://ztratego.se/

Här tar barnen första spadtagen – till bygget av förskolan

Här tar barnen första spadtagen – till bygget av förskolan

Boliden

Under torsdagen inleddes bygget av den nya hållbara förskolan i Boliden. Förutom representanter från kommunen och entreprenören Contractor deltog också förskolebarnen i ceremonin.

Northvolt's continued expansion creates 200 electrical jobs

Northvolt's continued expansion creates 200 electrical jobs

Skellefteå

Vinci Energies has been awarded a contract by Northvolt to provide electrical engineering services for the continued expansion of Northvolt Ett in Skellefteå.

Nytt kvarter för villor byggs – kan bokas från hösten

Nytt kvarter för villor byggs – kan bokas från hösten

Kåge

Det görs plats för 15 villor i ett nytt bostadsområde som Skellefteå kommun skapar. Redan i slutet av sommaren ska området vara redo för att bebyggas.

 Northvolts fortsatta utbyggnad ger 200 eljobb

Northvolts fortsatta utbyggnad ger 200 eljobb

Skellefteå

Här är ett antal aktuella affärslivsnyheter från regionen:

Efter storvarslet • Ljusning för Jörnträhus: ”Vi jobbar hårt nu”

Efter storvarslet • Ljusning för Jörnträhus: ”Vi jobbar hårt nu”

Jörn

Nu rullar hjulen för fullt igen hos Jörnträhus. Från risken att läggas i malpåse ser det riktigt ljust ut för företaget som den 1 februari fick en ny vd i Peter Gyllenberg.

Riverside renewal: Old building to offer 15 new apartments

Riverside renewal: Old building to offer 15 new apartments

Byske

A building permit has been applied for to renovate the old municipal building in Byske. 15 new apartments will be created in the old brick building, scenically located by the Byske river.

Planen: Gör lägenheter i gammalt hus

Planen: Gör lägenheter i gammalt hus

Byske

Bygglov har nu sökts för ombyggnaden av gamla kommunalhuset i Byske. Det skapas 15 nya lägenheter i den gamla tegelbyggnaden med yppersta läge vid Byskeälven.