Annonssamarbete med Furunäset Hotell & Konferens

Bekvämt boende i anrik byggnad

Furunäsets vackra trestjärniga hotell, enligt Visitas gradering, har uppdaterats med nya sängar, nytt WiFi och nya tv-apparater, allt som gäster med längre boendetid uppskattar. Att bo här är som ett andra hem.

På Furunäset i Piteå bor du i en vacker anrik byggnad.

På Furunäset i Piteå bor du i en vacker anrik byggnad.

Foto: Furunäset

Hotell & logi2022-11-01 13:45
Detta är ett annonssamarbete.

Hotellets 35 rum har alla full hotellstandard, generös takhöjd och en trivsam rymd. Under året har vi uppdaterat rummen med nya Jensen-sängar och sängutrustning samt satsat på nya stora Philips-tv UHD-apparater med inbyggd chromecast. I de flesta rummen så är tv:n antingen 55 eller 65 tum. Vi kompletterar detta med ett gediget kanalpaket. 

Vi har även byggt ut vårt WiFi-nät till ett av Sveriges bästa enligt europas största hotelleverantör Hoist, vilket även gäller den nya tv-anläggningen. Stort restaurangkök och tvättavdelning finns tillgängligt för alla gäster. Furunäset erbjuder ett boende som har allt för en bekväm vistelse över en längre tid.

Ett prisvärt boende

Vårt Hotell Light-koncept rymmer 17 enkelrum i par med gemensam hall och badrum. Dessa rum är utrustade med skrivbord och en egen 40 tums hdtv med samma kanalutbud som övriga hotellet. Alla hotellets gäster har full tillgång till ett stort restaurangkök och matsal för egen matlagning och umgänge. I anslutning finns en väl dimensionerad tvättavdelning dubbla Miele Pro-tvättmaskiner och torktumlare att fritt användas av alla gäster. Sammantaget ger boendet den bekvämlighet och hemmakänsla som gör att vistelsen längd inte spelar någon roll. Man blir ett med hotellet. Dessutom till ett oslagbart pris. 

undefined
Furunäset har även en stor konferensavdelning med tre lokaler.

Konferens

Furunäset har även en stor konferensavdelning med tre lokaler. Amfiesalen med biosittning tar emot 130 personer. Ytterligare två salar finns att disponera för sammankomster och samlingar när väl pandemilagstiftningen tillåter. Våra stora kapacitet och vår 1800-talsbyggnad gör Furunäset till deltagarnas favorit. Lokaler utrustade med den senaste presentationstekniken gör föredragen smidiga att genomföra och lätta att ta till sig.

undefined
Somna varje natt i doften av en nybäddad hotellsäng. Uppgradera ditt långtidsboende till full hotellstandard.

För dig som stannar längre

Norra Sverige står inför stora omställningar. Omfattande infrastrukturprojekt kommer att pågå under lång tid framöver. Här är Furunäset med sitt strategiska läge och rogivande atmosfär rätt val för medarbetare som jobbar långt hemifrån.

Långtidsboende för alla

Furunäset har ett speciellt koncept för långtidsboende. Våra rum med sina bekvämligheter och facilteter kombinerat med den absolut senaste tekniken gör långtidsboende till ett rent nöje, både för gästen och företagets ekonomiavdelning. 

Omgivning

Området runt Furunäset har stora parkliknande ytor och härliga stränder som tillåter rekreation på alla nivåer. Hotellet erbjuder även möjlighet till träning hos närliggande Step-In. Centrala Piteå ligger bara fem minuter bort. 

undefined
Gemensamt stort kök tillgängligt för alla gäster.
Om Furunäset

Kontakt:
Belonasvängen 2 B, 941 52 Piteå
Telefon: 0911-779 50
Mejl: info@furunasethotell.se
Webb: furunasethotell.se  
Facebook: furunasethotell   
Instagram: furunaset_hotell

Avstånd från Furunäset:
Fotbollsplan 100 m
Step In Träningsanläggning 200 m
Busshållplats 400 m
Lekplats 450 m
Mataffär 1 km
Piteå Sjukhus 2,8 km
Piteå Centrum 3,7 km
Piteå Bussstation 4,3 km

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Norran.