Detta är ett annonssamarbete

Upplev ditt drömkök i VR – hos nya Elon Söder

En matlagningsstudio, sju fullstora köksmiljöer och möjligheten att se sitt kök i VR – det är vad kunderna snart får uppleva hos nya Elon Söder. I början av 2021 är det premiär för den totalrenoverade butiken. ”Det här är framtidens sätt att uppleva sitt kök”, säger vd:n Alexander Berglund.

Hem och trädgård 24 november 2020 09:33
Detta är ett annonssamarbete.

Bygget pågår för fullt och snart står nya Elon Söder i Skellefteå redo för premiär. Hela lokalen har totalrenoverats för att erbjuda besökarna en unik upplevelsebutik om 500 kvadratmeter.
– Det blir en stor köksutställning med sju olika fullstora köksmiljöer från Ballingslöv, och en matlagningsstudio där vi kan stå och laga mat tillsammans med kunderna och ha matlagningsevent. Men vår största nyhet är att vi sätter upp en stor skärm. Vi ritar upp köken, kunden får sedan ta på sig VR-glasögon och gå runt och uppleva sitt framtida drömkök i virtual reality, säger Alexander Berglund.

undefined

Elon Söder i Skellefteå är bland de första med att erbjuda denna typ av moderna VR-lösning i butiken.
– Det här är ett sätt att uppleva sitt kök eller sitt hem på ett nytt kreativt sätt. Det finns nog inget bättre sätt att se sitt nya kök än genom en 3D-ritning som är högupplöst, renderad med solljus, spotlightbelysning och allt. Att få gå in i ett sådant rum i sitt framtida hem, som är renoverat precis som man vill ha det, den upplevelsen går inte att slå.

undefined
Elon Söder kan hjälpa kunden att rita upp sitt framtida köken, sedan får de ta på sig VR-glasögon och gå runt och uppleva köket i virtual reality,

Vad hoppas du att kunden ska få uppleva?
– Framför allt att de ska känna sig trygga genom att se hur deras nya hem ska se ut. Det är många som har svårt att se det framför sig annars. Även om man får en bild så är det en helt annan sak när man får ett par VR-glasögon och kan gå runt i rummet. Vi kan dessutom rita om köket live åt kunden, vi kan ändra färgen på väggarna, byta golv, flytta runt och bygga om köksöar. Vi kan se hur det känns när vi ritar om köket med en ännu större köksö, blir det för trångt? 

Ett annat lyft är den nya entrén, som flyttas till långsidan mot vägen och som kommer att prydas med en av Sveriges största Elon-skyltar. Den går inte att missa, menar Alexander Berglund.
– Den gamla entrén blir kvar men kommer att kallas för köksvägen, som ett gammalt hockeyordspråk vilket jag tycker är lite roligt. Man kan alltid gå in köksvägen och då kommer man in direkt till köksavdelningen.

undefined
"Jag är stolt över vår fantastiska personal och kunskapen de besitter, och det enorma intresset de har kring att göra det här till Sveriges bästa Elon-butik", säger Alexander Berglund.

Vad ser du själv mest fram emot med den nya butiken?
– Det är framförallt att få se kundernas reaktioner. Jag tror att de kommer säga wow! Det är verkligen så här man kommer vilja se sitt kök innan man beställer det. Har man VR-glasögon hemma så kommer vi dessutom kunna skicka över filerna, så att man kan gå runt i sitt eget hem och testa. Jag brinner väldigt mycket för det här, det är framtidens sätt att få uppleva sitt nya kök och det skapar en enorm trygghet för kunden.

Alexander Berglund poängterar att butikens personal fortsatt kommer finnas tillgängliga och redo att svara på frågor om allt från elartiklar till vitvaror och kök. 
– Jag är stolt över vår fantastiska personal och kunskapen de besitter, och det enorma intresset de har kring att göra det här till Sveriges bästa Elon-butik.

Klicka här för mer information om Elon Söder!

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Norran.