Annonssamarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

”En trygg, lokal mäklare – med plusmeny”

Bred kunskap internt, en kontaktväg in och snabba svar för kunderna. Det är några av fördelarna med att Länsförsäkringar har bank, försäkringar och fastighetsförmedling under samma tak. ”Samarbetet gynnar våra kunder”, säger mäklaren Patrik Auoja.

Representanter från bank, försäkringar och fastighetsförmedling på Länsförsäkringar Västerbotten. Tillsammans ger de kunderna en unik helhetservice.

Representanter från bank, försäkringar och fastighetsförmedling på Länsförsäkringar Västerbotten. Tillsammans ger de kunderna en unik helhetservice.

Foto: Content Studio

Native2022-11-30 09:04
Detta är ett annonssamarbete.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder sina kunder en unik helhetsservice genom att bank, försäkringar och fastighetsförmedling samarbetar under ett och samma tak. 

– Den som köper en bostad behöver lånelöfte, de ska försäkra sin bostad, finansiera den och i vissa fall behövs en skadereglerare. Vår samlade kompetens gör att vi kan hjälpa till med hela kedjan, säger mäklaren Rasmus Sundberg och fortsätter:

– Vi blir en trygg partner till våra kunder och kan erbjuda en helhet som de inte får någon annanstans.

Fastighetsförmedlingen blev en del av Länsförsäkringar Västerbotten 2008 då Patrik Auoja startade upp den som franchise. Hans tidigare mäklarfirma blev då Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

– Vi insåg frukten av samarbete med bank och försäkring, den som köper en bostad behöver lånelöfte och försäkringar så det var ett taktiskt drag för oss att gå ihop, och samarbetet gynnar våra kunder. Vi finns med före, under och efter en bostadsaffär, säger Patrik Auoja.

undefined
Mäklarna Rasmus Sundberg, Patrik Auoja, Camilla Solstrid och Hampus Auoja Hugosson.

Samarbetet gör att kunder hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har en kontaktväg in och de kan få hjälp med hela sitt ärende på samma ställe. Delade lokaler innebär korta kontaktvägar internt och snabba svar till kunder.

– Våra kunder får det man förväntar sig av en trygg, lokal mäklare – med plusmeny. Eftersom vi har kontakterna inom bank och försäkring in house kan vi lämna bra och trygga svar snabbt, säger Rasmus Sundberg.

Camilla Solstrid, kontorschef fyller i:

– Våra kollegor på banken kan ordna ett lånelöfte till våra kunder inom 48 timmar, vilket är väldigt snabbt om man jämför med andra.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling vill hjälpa kunder på ett tryggt och stabilt sätt, nöjda kunder och goda affärer hellre än snabba. De är tydliga med att de arbetar med långsiktiga relationer, inte med att ”kränga” bostäder. De jobbar heller inte provisionsbaserat vilket bidrar till ett gott samarbete internt. Enligt mätningar från Svenskt Kvalitetsindex har de, för sjunde året i rad, Sveriges mest nöjda kunder.

– Vi jobbar som ett lag, rycker in för varandra och förmedlar kontakter sinsemellan. Vi gör allt för att våra säljare ska få rätt köpare och att spekulanterna ska hitta sitt drömboende, säger mäklaren Hampus Auoja Hugosson.

undefined
På Länsförsäkringar Västerbotten samarbetar fastighetsförmedling, bank och försäkringar under samma tak.

Inom fastighetsförmedlingen märker de en viss oro hos sina kunder med anledning av den skakiga omvärlden, vilket är förståeligt. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ett erfaret gäng som varit med i både upp- och nedgångar.

– Kunder får gärna kontakta oss med frågor kring bostadsförsäljning och marknaden. Det kan även vara läge att kolla upp sin ekonomi och uppdatera gamla lånelöften om du söker nytt boende. Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling finns med er genom hela processen, säger Patrik Auoja.

Trygg bostadsaffär

4 tips – så gör du en trygg bostadsaffär på en orolig marknad:

1. Köp och sälj vid samma tidpunkt.
Bostadspriserna har senaste året stigit kraftigt i stora delar av landet, men nu stagnerat eller sjunkit på sina håll. Säljer och köper du vid ungefär samma tidpunkt har tillfälliga upp- eller nedgångar i pris mindre betydelse.

2. Se över din boendeekonomi.
Om du har små marginaler i boendeekonomin – planera ditt bostadsköp utifrån hur stigande räntor och hur en förändrad inkomst skulle kunna påverka dig.

3. Sälj först.
Om du ändå känner dig osäker – sälj din bostad innan du köper en ny. Då vet du utgångsläget inför ditt köp och kan enklare räkna på vilken månadskostnad du känner dig bekväm med. 

4. Våga fråga om hjälp
Länsförsäkringar har bred kunskap och hjälper gärna till.

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Norran.