Annonssamarbete med Veteranpoolen

Två jobbonärer som älskar städuppdrag

Städa hemma hos andra, aldrig! Så tänkte Jannica och Annikki när de började jobba för Veteranpoolen. I dag gör de inget hellre. Vad fick dem att ändra sig?

Foto: Carina Gran

Native2024-04-08 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

När Jannica skulle börja jobba för Veteranpoolen hade hon tänkt sig ett uppdrag inom administration. Förslaget att städa blev en chock.

– Det är så långt ifrån mig man kan komma, säger hon.

 Och det kanske inte har högsta status, men faktum är att omsorgsstäd är ett av de mest efterfrågade uppdragen hos Veteranpoolen.

Roligt tillsammans
Jannica ville inte jobba ensam så kontorschefen parade ihop henne med Annikki, även hon var skeptisk till att städa i början: 

– Jag har varit statstjänsteman, så jag tänkte mig administrativa uppdrag. Men jag satte bara i gång!

 Det slutade med att båda började jobba med städning. 

– Jag städar gärna tillsammans med Jannica. Vi har jätteroligt och det är tryggt att vara två. Vi delar upp arbetet och sen rullar det på. Efteråt kan vi gå ut och äta eller fika.

Ser resultat
Jannica och Annikki tycker att det ger tillfredsställelse att hjälpa till och att de återkommande städuppdragen är trevliga.

– När jag gick ifrån en städning idag så vände jag mig om och tittade in i lägenheten och sa för mig själv: ”vad snyggt jag har gjort det!” säger Jannica. 

– Sen är det inte samma skurande som det var förr, förklarar Annikki. Idag har hushållen moderna material som är lättskötta. Speciellt när vi städar varje eller varannan vecka.

Jannica avslutar: 

– Från början ville jag inte städa, men nu är det jättekul. Mitt tips - våga testa något du aldrig har gjort förut! 

Läs mer på www.veteranpoolen.se

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Norran.