Det är dags att plocka ihop de sista personliga tillhörigheterna och lämna Vita huset.
Det är dags för maktskifte i USA. Exit Donald Trump, entré Joe Biden.
Vid lunchtid i dag (lokal tid) ska demokraten Joe Bilden svära presidenteden på Capitoliums trappa. Då har redan Donald Trump lämnat Washington DC, tagit flyget till sitt residens Mar-a-Lago i Florida.
USA har genomgått en rad tvära kast de senaste åren. 2016 valdes Donald Trump till president på att inte vara som Barack Obama. Och 2020 valdes Joe Biden till president på att inte vara som Donald Trump.
Förenklat, ja, men det berättar någonting om hur polariserat USA har blivit.
Mycket har sagts om Donald Trump och hans år vid makten. Mycket har skrivits.
Så låt oss lämna honom och hans presidentskap till historieböckerna.
När Joe Biden tar plats i Vita huset är det mycket som kommer att bli annorlunda.
Redan på onsdag eftermiddag planerar han att underteckna ett antal presidentordrar. En av dessa handlar om att USA ska återinträda i Parisavtalet. En tydlig indikation på att Biden tar klimathotet på allvar. Det gjorde inte Trump.
En sådan hänger på väggen i många hem: Att-göra-tavlan. En sådan lär också hänga på någon vägg i Vita huset. Om inte bokstavligt så i varje fall bildligt. Högt upp på den kan man läsa punkter som åtgärder mot coronakrisen och hjälp till folk som förlorat sina jobb på grund av pandemin.
I stora drag kan vi förvänta oss en mer förutsägbar politik, mer lugn och ro. Biden är inte de stora politiska överraskningarnas man. Varken inrikespolitiskt eller utrikespolitiskt. Han är beskrivs ofta som en demokratisk traditionalist.
Inrikespolitiskt behöver Joe Biden ta ett helhetsgrepp om coronaproblematiken. Det handlar om allt från att snabba upp vaccinprocessen till nödhjälp till coviddrabbade. Snart har 400 000 amerikaner med covid-19 dött. Arbetslösheten ligger på 6,7 procent, nära dubbelt så många som i januari 2020.
Joe Biden har vid upprepade tillfällen konstaterat att ”i den här krissituationen har vi inte råd att vara passiva”.
När coronapandemin väl blåst över, det kommer den att göra, förr eller senare, väntar en lång rad inrikespolitiska utmaningar. Inte minst behöver Biden försöka hantera bristerna i det amerikanska sjukvårdssystemet.
Barack Obama försökte. Men misslyckades med att få igenom ett helstatligt sjukvårdsförsäkringsalternativ. Det är långtifrån omöjligt att Joe Biden tar vid ungefär där Barack Obama tvingades ge upp.
Utrikespolitiskt lär Biden lägga större tonvikt på Asien i allmänhet och på Kina i synnerhet.
Kina har med åren gått förbi Ryssland som den auktoritära fienden nummer ett. Joe Biden har också öppet medgett att de tiderna är förbi när demokraterna ställde sig alltför naiva till Kinas framväxt – både ekonomiskt och militärt.
USA blir allt viktigare för Sveriges export. Under 2019 uppgick den till 193 miljarder kronor. Bara Tyskland och Norge är större svenska handelspartners.
Förhoppningsvis byts Trumps oförutsägbarhet ut mot Bidens förutsägbarhet. I handelskonflikter finns bara förlorare.
Låt oss ta en titt på Joe Bidens att-göra-lista. På den finns bland annat: ta ett helhetsgrepp om coronakrisen, gröna satsningar och investeringar, sjukförsäkringen, ta tag i de ekonomiska utmaningarna, bli mer aktivt i försvarsalliansen Nato och i FN, se över kärnenergiavtalet med Iran, återuppbygg de globala allianser som Trump rivit och en hel del annat.
Med Biden som president kommer mycket att bli annorlunda, annat kommer att vara precis som förr.
Men en sak är säkert. Efter Donald Trumps år i Vita huvet behöver både USA och världen Joe Bidens politiska anständighet och lugna ledarskap.