Vem var det egentligen som vann valet?

Insändare 21 oktober 2022 06:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Valet är över och vi får en ny regering, men vem var det som egentligen vann valet? Det är ingen tvekan om att det var rasismen som vann och det har än tydligare visat sig när de blåbrunas program redovisats.

Att man lägger förslag om att försöka stoppa gängkriminalitet och andra våldsbrott är fullt förståeligt, även om all forskning och vetenskap säger att metoderna inte kommer att fungera.

Men att man systematiskt och utan urskillning ger sig på alla som kommit hit från krigshärjade länder i Asien, Mellanöstern och Afrika är inget annat än ren rasism. De allra flesta arbetar och sköter sig och bidrar i stor utsträckning till bland annat välfärden. Det är också med sorg i hjärtat man ser och läser om skolbarn som är oroliga och rädda för att med enkel biljett bli satta på ett tåg till talibanerna i Afghanistan.

Som väntat blev Liberalerna tungan på vågen när man fick en manlig partiledare. Det blev då fritt fram för moderater att stödrösta. Att L nu stödjer de många rasistiska förslagen är kanske inte så förvånande. Ett exempel är att man accepterar att stora friskolor systematiskt väljer bort barn från andra kulturer. Det är inget annat än en viss form av apartheid.

Stor heder till de många liberaler här i Skellefteå som helt enkelt lämnade partiet, vilket medförde att partiet lokalt mer än halverades. De ”liberaler”, inklusive Norrans ledarsida, som blev kvar är inget annat än en skam för mänskliga och liberala värderingar.

Ej liberal


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa