Tänk på oss som inte kan gå på personalfesten

Skribenten har en del funderingar kring de som inte kan gå på Skellefteå kommuns personalfest. Bilden är från festligheterna 2008.

Skribenten har en del funderingar kring de som inte kan gå på Skellefteå kommuns personalfest. Bilden är från festligheterna 2008.

Foto: Tage Bergkvist

Insändare2022-06-03 08:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Vill börja med och säga att det är jättetrevligt att Skellefteå kommun ordnar detta för sina anställda. Däremot tycker jag att man resonerar väldigt konstigt då vissa som jobbar den helgen och inte kan gå får ett presentkort på 400 kr som man kan göra något annat trevligt för. 

Jag som jobbar hela lördagen till 16:30 kan inte delta i några aktiviteter tillsammans med min familj på dagen. Sedan är man inte på plats i stan direkt man slutar 17:30 utan fast man skyndar sig hem och tar en snabb dusch för att sedan skynda sig till stan är kl ca 18. 

Sedan har man stressen att man ska kliva upp 05:30 för man börjar kl 07:00 på söndag och ska kunna göra ett bra jobb och njuter inte av kvällen. 

Nä, låt dom som vill/kan fira denna dag, Det är dom värda men låt alla som jobbar mellan fredag natt och söndag förmiddag själva välja om man vill gå eller inte och i så fall också få ett presentkort.

Besviken kommunarbetare