Tack alla ni som engagerar er i föreningslivet

Signaturen Ordförande sjunger föreningslivets lov.

Signaturen Ordförande sjunger föreningslivets lov.

Foto:

Insändare2022-11-23 18:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Ikväll har jag fått vara med om något fint. Vi har haft årsmöte i min förening och jag har äran att få vara ordförande. Vi har gått igenom styrelsens förslag till budget och röstat fram styrelsen för nästa år. 

När det gäller budget, vi har inga enorma summor, men vi har möjlighet att ge barn och unga roliga och proffsigt genomförda idrottsaktiviteter. Vi har möjligheten att ge allmänheten ett riktigt bra friluftsliv och Skellefteås gäster en känsla av en plats som bryr sig om människor. När det gäller personer som engagerar sig i styrelsen och som ledare har vi helt vanliga människor som till vardags jobbar och på sin fritid ser möjligheten att genom föreningsengagemanget få vara med och skapa. De är med och skapar ett sammanhang som ger ett värde för så många.

Vi som engagerar oss i föreningen gör det inte bara för att vi behövs eller för att någon annan kräver att vi ska göra det. Vi gör det för att vi vill och för att det är så himla kul. Att tillsammans skapa riktigt bra aktiviteter, se människor växa och få möjligheten att göra sånt vi gillar. Och det ska vi behålla, att vi gör det för att vi vill och för att det är så meningsfullt. Mitt varmaste tack till er, helt vanliga människor som är engagerade i föreningslivet, som ger av ert engagemang och som i sin tur skapar ett fantastiskt värdefullt sammanhang för så många fler.

Tack!