Stå upp för demokrati och mot diktatur och kriminalitet

Insändare 11 maj 2022 07:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Majoriteten svenskar vill fortsätta att bo i ett demokratiskt land där ledningen utses i fria val. Vi vill också att innevånarna skall leva efter gällande lagar och bestämmelser samt de etiska regler som vi fått med oss genom religion, utbildning och uppfostran.

Dit kan vi nå genom att samverka med och stödja likasinnade människor, länder och allianser. Se till att de som bor och verkar i Sverige har utbildats i svenska språket och i Sverige gällande levnadsregler och värderingar. Se till att alla, efter egen förmåga, arbetar och därmed bidrar till landets välstånd. Se till att rättsväsendet och polisen har rätt och vilja att försvara sig och att de resurser och kunnande finns som behövs för att hålla buset, demonstranter och kriminella på mattan. 

Att 100 poliser skadas när de ingriper mot kriminella och regelbrytare utan att någon våldsverkare blir skadad är ett bristbevis. Vill vi återskapa ett tryggt Sverige måste vi se till att gemensamma levnadsregler inpräntas från barndomen, nysvenskar i hanterbar mängd integreras både språkligt och socialt och så vidare. 

Vi måste försöka att alltid stå på de demokratiska ländernas sida och inte acceptera diktaturernas och kriminellas illdåd med svår uppväxt, strykning medhårs eller blåögda drömmar om att alla vill väl.

Liberal ändå


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa