Socialdemokraterna är den största säkerhetsrisken

Skribenten tycker att Socialdemokraterna är ett större säkerhetshot än Sverigedemokraterna.

Skribenten tycker att Socialdemokraterna är ett större säkerhetshot än Sverigedemokraterna.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Insändare2022-09-08 06:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Man kan inte annat än bli chockad när man ser hur Socialdemokraterna bär sej åt för att vinna röster. Man är så rädd för Sverigedemokraterna att man vräker ur sej vad som helst. Den hemska beskyllningen att SD är en säkerhetsrisk är så horribel att den är svår att bemöta. Tycker att SD alltid visat kanske den största kärleken till Sverige och svenska befolkningen av alla partier. Det parti som är/varit den största säkerhetsrisken är faktiskt S själva. Nedrustningen i Sverige är till största delen ett verk av S. Tyvärr med en del hjälp av en del högerpartier. 

Överstelöjtnant Torsten Bergstedt kallade Sveriges nedrustning för landsförräderi. En beskyllning som många vill skriva under på. Vi har under mycket lång tid levt praktiskt taget utan försvar, utan fungerande skyddsrum och lager av mat och gasmasker. S-regeringen har vaggat in befolkningen i en falsk trygghet att ingen vill oss något ont. Nu har man fått upp ögonen för den riktiga verkligheten och  försöker genomföra det andra partier pratat om länge. Ansökan om inträdet i Nato är verkligen en omvändelse i panik. S skulle ju aldrig gå med i Nato. Inte säkert att vi kommer in heller med tanke på att Magdalena Andersson kohandlar med vem som helst för att få sitta kvar som stadsminister och har nu retat upp Turkiet. Det är helt otroligt att hon har så stort förtroendekapital hos folket. Vad har hon gjort för att förtjäna det? Nu vräker hon ut valfläsk över landet och lovar även saker som S lovade i förra valet.

Nu ska gäng kriminaliteten stoppas. NU ska massor med fler poliser utbildas och anställas, Samma valfläsk som förra valet. Man hatar SD men har anammat det mesta av deras politik om brottsligheten och invandringen. Hela landet är i en enda stor röra. Egentligen fungerar ingenting som det ska. Det enda S varit bra på är att hitta på nya skatter och höja de gamla. Det är verkligen på tiden, om det inte är för sent, att vi får en annan regering.

Hoppas på en ny regering