Politikerna borde få se verkligheten

Insändare 1 mars 2022 19:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det var mycket bra skrivet av "Trött undersköterska" (Norran den 23/2). Jag jobbar också inom åldringsvården och jag håller fullständigt med dig i det du skrev.

Vi bör bjuda in våra politiker så de får se mer av verkligheten, hur våra arbetsdagar faktiskt är. De bör ju jobba våra arbetstider, med vår lön i en månad. Vi inom Kommunal ligger långt efter med lönen, så jag anser att politikerna och facket ska se till att höja våra löner nu så att personal stannar kvar i vården. Dessutom ska de lyssna på personalens åsikter. 

Visa nu Kommunal att ni är ett så starkt förbund som ni säger och förhandla fram bättre löner, OB och arbetstidsförkortning.

Trött vårdbiträde


 
 
 
 
 
 

Ämnen du kan följa
Läs mer!

Debatt: När jag blir stor ska jag bli ”Kommunerska”

När jag blir stor ska jag bli ”Kommunerska”

Extrapengar till vård och omsorg gav effekt – så är läget inför sommaren • Vikarier som saknas • Så många nappade på erbjudanden

Extrapengar till vård och omsorg gav effekt – så är läget inför sommaren • Vikarier som saknas • Så många nappade på erbjudanden

Insändare: Vårdlönerna – ett slag i ansiktet

Vårdlönerna – ett slag i ansiktet

Insändare: Hoppas ni känner paniken, Skellefteå kommun

Hoppas ni känner paniken, Skellefteå kommun

Debatt: Svar på Upprop för Skellefteå lasarett: ”Situationen är akut” – Det är med stor oro som vi Liberaler ser hur lasarettet har varit på undantag i flera år.

Svar på Upprop för Skellefteå lasarett: ”Situationen är akut” – Det är med stor oro som vi Liberaler ser hur lasarettet har varit på undantag i flera år.
Visa fler