Obegripligt att M, KD och L går i SD:s fotspår

Insändare 7 september 2022 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

SD är ett egoistisk rasistparti. Vad menar jag då med detta, ja det är mycket enkelt, titta bara på hur man agerar och reagerar när det gäller diskussioner och argument om olika samhällsverksamheter, då kommer det hätska kommentarer och riktiga hot och personangrepp och grunden till detta är givetvis det rasistiska stöveltrampet som aldrig gått ur deras filosofi. Det egoistiska och fascistiska tänket om vissa grupper i samhället är både skrämmande, hotfullt och totalt oacceptabelt i dagens välutvecklade land Sverige.

Att då även se M, KD och L gå i samma fotspår som dessa förblir totalt obegripligt men beror nog endast på den totala maktfullkomligheten som hägrar och då går man gärna över lik om det skulle behövas, det såg vi ju när man hade makten förra gången och totalförstörde sjukförsäkringen och kallade det för arbetslinjen vilket orsakade stort lidande hos många individer/familjer. 

20 procent av väljarna verkar bli lurade av okunniga (SD) egoister som bara ser sig själva som mycket bättre människor än andra och då har smittat ner väljare utan bättre förstånd. Man har inte förståelse för att vi är alla olika och att det finns en plats för alla oavsett längd, bredd, handikapp, färg eller härkomst och om det är nån som gnäller, klagar och utnyttjar bidrag mer än andra så är det de som redan har nog och inte vill dela med sig. Vi har fortfarande en pandemi pågående, men den värsta av alla pandemier och den ökar för varje dag är egoismen som innefattar rädsla, kapitalism, rasism, nazism, fascism och många fler idiotiska beteenden som dödar betydligt fler människor än covid-19 idag.

Kanske är det dags att börja tänka till istället för att alltid vara en missnöjd egoist.

Thomas Backteman, Arvidsjaur


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa