Nöjd besökare på Café Benjamin

Insändare 16 maj 2022 08:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Läste insändaren °Hur ska en fattig pensionär ha råd att fika hos kyrkan?” (Norran den 29/4), och måste berätta hur jag upplevt mina besök på caféet. Jag tar ibland med mina barnbarn dit för en trevlig samvaro och ett gott fika. Vi är väldigt nöjda och tycker att det finns ett varierat utbud att göra och att fika.

Alla har vi sett dessa höga priser som blivit på mat senaste tiden och jag förstår att även kyrkans fika kostar. Du fattig pensionär har några val att göra. Gå dit och umgås utan att fika, eller välj att fika efter din egen börs. Alternativ finns också att bjuda hem någon vän på eget billigt fika. För man kan ju inte tro att man ska få näst intill gratisfika, bara för att caféet drivs i kyrkans regi.

Jag blev glatt överraskad av buffén som smakade fantastiskt gott. Själv betalade jag glatt och prioriterade bort min middag istället.

Jag kommer att fortsätta besöka Café Benjamin, även om utbudet på fika kommer att reduceras på grund av klagomål på höga priser. Ett alltid trevligt och omtänksamt bemötande av värdinnorna uppväger priserna.

Nöjd mormor med barnbarn


 
 
 
 
 
 
Kommentera
Ämnen du kan följa