Bygg inte bara hus utan även lekparker

Skribenten efterlyser fler lekparker och gärna med olika teman.

Skribenten efterlyser fler lekparker och gärna med olika teman.

Foto: Hagen, Fredrik

Insändare2023-07-06 05:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Skellefteå växer med stormsteg, både i stan och byar runt om. Det byggs inte bara en lägenhet eller ett hus utan hundratals. Vad passar inte bättre än att haka på och börja bygga fler lekplatser. 

Jag menar, titta på de vi har här? Hur tråkiga är inte de? Kolla gärna på lekplatser söderut och börja bygga fler roliga här i Skellefteå? Eller varför inte i Kåge där de nu bygger upp massor med nya lägenheter. Finns en lekplats med bananer, massor med små hus, någon stor dino. Nu måste ni skärpa er Skellefteå och börja bygga lekplatser för både stora och små. 

Och inte bara det, gör något som fungerar även vintertid. Jo då passar det ju så klart med något roligt museum? Eller varför inte något liknande Teknikens värd i Luleå. Sedan för att alla ska kunna ha en möjlighet till saker ska det ju inte kosta en förmögenhet. Eller varför inte kolla lite utomlands. 

Hade det inte varit roligt med en lekpark med små hus? Och lite olika djur och frukter? Det finns massor med annat. Kom igen nu Skellefteå, bygg roliga lekplatser med många fina möjligheter.