Stjärnor från Skellefteå spelar i Piteå

Viktor Arvidsson och Pierre-Édouard Bellemare är två profiler som fyllts på till den stjärnfyllda listan.

26 juni 2019 11:22

Det anordnas två välgörenhetsmatcher för den skadade ishockeyspelaren Tobias Forsberg, den 27 juli i samband med PDOL i Piteå.

En av matcherna är mellan Piteå Södra och Piteå Norra.

– Det är förstås Luleå som möter Skellefteå, vi siktar på tre femmor i varje lag, berättar Lasse Hurtig, initiativtagare, till Piteå-Tidningen.

I Luleås lag är det än så länge klart att Joel Lassinantti, David Rautio, Petter Emanuelsson, Einar Emanuelsson samt Erik Gustafsson kommer. I Skellefteås lag kommer bland annat Gustaf Lindvall, Joakim Lindström, Petter Granberg , Edwin Hedberg, Linus Lindström, Filip Berglund och Andreas Wingerli att medverka.

I den stjärnspäckade matchen är en rad storspelare klara, bland annat NHL:s bästa back 2018, Victor Hedman. Andra namn är Daniel Sedin, Mikael Renberg, Tomas Holmström, Mattias Öhlund, Jan Sandström, Jonathan Hedström, Johan Strömwall och L-G Pettersson.

Lägg därtill att Viktor Arvidsson och Pierre-Édouard Bellemare nu är klara så förstår ni att detta kommer bli en stjärnspäckat evenemang i förmån för Insamlingsstiftelsen för Tobias Forsberg.

– Det känns förstås fantastiskt när man tänker på vilka stjärnor som kommer hit. Och lagen börjar bli klara, men vi har fortfarande krokarna ute efter några riktigt heta namn, säger Lasse Hurtig till PT.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Arvid Marklund

Ämnen du kan följa