SPF Malåbygden spelade minigolf en sista gång

SPF Malåbygden spelade minigolf en sista gång

Föreningsliv2020-08-14 05:00

Det fina sommarväder visade sig även under tisdagen då cirka 20 medlemmar passade på att tävla tillsammans i minigolf vid Frendo i Malå för sista gången denna sommar. 

Minigolfen var huvudaktiviteten men det förkom även mycket prat, skratt och enstaka allvarliga samtal som gjorde att förmiddagen gav mersmak inför nästa sommar. Som vanligt avslutades det hårda tävlingspasset med kaffe, fika och utlottning av priser.

Det var femte gången medlemmarna minigolfade tillsammans och uppslutningen har varit mycket bra hela tiden. Bland de som deltagit kunde vi konstatera att Elisabeth Persson kanske inte varit bäst i resultat, men överlägsen i att spela jämnt, hon har haft samma poäng under alla tävlingarna. De ni, gör om det den som kan. Vid uträkning av snittresultatet vid närvaro vid tre gånger hamnade fyra personer på en tredjeplats med 27 poäng Birgitta R, Anita R, Lars-A P, Sven-O H, andraplatsen knep Stig Forsgren med 25 poäng och förstaplatsen tog Håkan Karlsson med snittresultatet 21 poäng.

Ruth Holmquist

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!