Gunnar Normark

4 januari 2019 03:00

Fredagen den 21 december 2018 somnade vår älskade make, pappa, morfar och svärfar Gunnar Normark in efter en kort tids sjukdom. Han blev 69 år.

Gunnar föddes i Skellefteå och växte upp på Brännan med sina två yngre systrar och föräldrarna Sven och Bojan. Som ung spelade han hockey och tennis. Han arbetade bland annat på Bröderna Lundbergs och Beijer byggmaterial, men stor del av yrkeslivet arbetade han som snickare på Mini bygg och Byggteknik.

I slutet av 60-talet träffade Gunnar sin stora kärlek, vår mamma, Ellenor och de gifte sig den 11 september 1971. Tillsammans fick de oss barn, Theres och Jessica. Inte så långt därefter flyttade familjen till Anderstorp i Skellefteå, där Gunnar och Ellenor sedan bott kvar.

Hem och familj stod Gunnar varmt om hjärtat. Familjen blev komplett när de fyra barnbarnen föddes. De stod honom nära och han betydde mycket för dem.

Fritiden ägnade Gunnar åt oss i familjen, men också till att hjälpa släkt och vänner. Han hade flitiga fingrar och ägnade tid åt hobbysnickerier, luffarslöjd men främst virkning. På senare år har bridge varit en hobby.

Många resor med bil och ibland husvagn till både Norge och i Sverige har vi i familjen upplevt tillsammans. Under somrarna har små utflykter till platser i närheten med fikastopp varit återkommande glädjefyllda inslag. Midsomrar ute i Burvik med släktingar var en pärla som Gunnar uppskattade.

Gunnars omtänksamhet och hjälpsamhet mot oss och andra kommer vi att minnas. Vad man än behövde hjälp med så fanns han alltid där. Han månade alltid om oss alla.

Vi är mycket tacksamma för all kärlek han gett oss. Vi har många fina, kärleksfulla och glada minnen av honom som vi vårdar ömt. Genom våra minnen så finns Gunnar kvar hos oss i våra tankar och hjärtan.

Det är tomt här hemma utan Gunnar, sorgen och saknaden är stor.

Han fattas oss.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jonathan Grönlund

Ämnen du kan följa