Valter Larsson

Valter Larsson, Skellefteå.

Valter Larsson

Valter Larsson

Foto: Privat

Dödsfall2022-03-12 05:00

Vår älskade Valter Larsson somnade in den 3 mars 2022. 

Mamma och pappa fick mer än 65 år tillsammans. Ett liv som tidvis har varit arbetsamt men som präglats av kärlek och omtanke. Pappa blev 87 år och att vi fick ha honom i så många år har varit en ynnest. Även då hans kropp blev svagare så var han klar i tankarna och han bar på en enorm minnesbank i sitt huvud. 

Han berättade gärna om olika händelser och minnen, ofta från barndomshemmet på JanLarsabacken i Skråmträsk. Han hade ett tekniskt intresse och tyckte om att lösa problem samt att laga saker som gått sönder. Många är de klockor som hans mjuka och varsamma händer har gett nytt liv under åren. Pappa var positiv, fylld med bus och skratt och han har varit en förebild i vår sammansvetsade familj.

Han var stolt över oss alla och hans kärlek var lika varm som hans stora och trygga famn. Han lärde oss vikten av att även i jobbiga stunder låta humorn få ta plats, något som vi kände oss trygga i då vi under det sista dygnet vakade över honom. De utlandsresor som familjen har gjort tillsammans kommer vi för alltid med stor glädje att bära med oss.  

Sorgen och saknaden är stor men den omsluts av många fina minnen. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!