Torbjörn Burström

Torbjörn Burström, Blåfors.

Torbjörn Burström.

Torbjörn Burström.

Foto: Privat

Dödsfall2024-02-28 05:00

Söndag den 18 februari 2024 avled vår Torbjörn mycket hastigt på Umeå lasarett. Torbjörn föddes i Dalliden, Jörn, och när han var två år flyttade föräldrarna Valter och Laina med familjen till Blåfors där Torbjörn växte upp tillsammans med sina två systrar. Han var en riktig spjuver redan som barn med många roliga upptåg och det fortsatte han med under hela sitt liv.

Torbjörn fick sin första son Urban med Ann-Kristin. Han träffade sedan Monika och fick bonussonen Marcus. Byske blev vår hemort i några år och där föddes John. Sedan åkte flyttlasset till Blåfors där vi flyttade in i vårt nybyggda hus och Sanna föddes. Våra barn har gett oss sju barnbarn som Torbjörn alltid varit glad i även om han aldrig varit någon lekfarbror.

Torbjörn var en aktiv person i jaktlaget, i teatergruppen, fotbollsföreningen, PRO och alla aktiviteter som ordnades - alltid lika glad. Han sa aldrig nej till den som ville ha hjälp med stort och smått. Torbjörn har varit chaufför under nästan hela sitt liv och älskat att köra bil och fyrhjuling. Många husvagnsutflykter har det också blivit. Torbjörn ville alltid att det skulle hända något och hade lite eld i baken. Han var med på Jokkmokks marknad under många år och stortrivdes bland knallarna. Ibland hade familjen svårt att hänga med i svängarna men det har också gjort att vi har så många roliga minnen. Så nu har vår älskade “studsboll” kört sin sista “sväng”. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!