Sten-Erik Wihlborg

Sten-Erik Wihlborg, Skellefteå.

Dödsfall 14 maj 2022 05:00

Vår älskade Sten-Erik Wihlborg har hastigt avlidit den 1 maj 63 år gammal.

Han var son till Barbro och Rune Wihlborg och växte upp med två syskon på Sörböle.

Tidigt förstod vi att han hade en talang för kastidrott då han utan problem kastade en boll över grannens hus som var en villa på två och en halv plan. 

Pappa Rune, som var hans största supporter, följde med som åskådare eller funktionär på otaliga kasttävlingar och träningar.

Diskus blev hans paradgren och klubbrekordet i AIK friidrott hade han fortfarande vid sitt frånfälle.

Distriktrekordet i diskus innehade han länge. Prisskåpet blev snart fyllt med pokaler och medaljer. På somrarna kunde han ses träna i kastringen på Norrvalla och deltog flera gånger i SM för seniorer.

Efter ha arbetat på Rönnskär i ett tiotal år utbildade han sig till undersköterska och fick anställning vid psykiatriska Kliniken där han jobbade till sin bortgång. 

Tillsammans med Berit fick han två fina flickor, Johanna och Emma. Så småningom fick han tre barnbarn som han älskade högt.

Sedan träffade han Birgitta som blev hans livskamrat. De köpte en sommarstuga i Storsnäckhamn där han stortrivdes med att promenera, elda, hugga ved och ta emot besök av familj och vänner.

Sten-Erik var genomsnäll och tålmodig, egenskaper som blev en stor tillgång i hans arbete. Vi i familjen fick också ta del av hans varma hjärta då han alltid ville att vi hade det bra. Hans omtanke gick långt utanför familjen och det är många som har tagit del av hans omsorg. 

Vi är tacksamma för att han har funnits i våra liv och kommer aldrig att glömma den kärlek han gav. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa
Läs mer!
Dödsfall

Lennart Hedlund

Lennart Hedlund
Dödsfall

Ulla Marklund

Ulla Marklund
Dödsfall

George Mitchell

Dödsfall

Stig Andersson

Stig Andersson
Dödsfall

Aldor Karlsson

Aldor Karlsson
Visa fler