Sigrid Burlin

Sigrid Burlin, Skellefteå.

Sigrid Burlin.

Sigrid Burlin.

Foto: Privat

Dödsfall2024-04-27 05:00

Den 20 april somnade vår kära mamma in. Mamma föddes och växte upp på Stackgrönnan tillsammans med sina föräldrar Märta och Karl Staflund och sina småbröder Kjell och Tage.
I sin ungdom arbetade hon på Brukshotellet i Skelleftehamn. Senare i livet har hon arbetat på flera olika arbetsplatser, mestadels inom klädbranschen där hon var en omtyckt rådgivare och smakråd till kunderna.

Mamma tyckte mycket om att engagera sig inom föreningslivet framför allt i Skellefteå Demensförening där hon var ordförande i 25 år och utförde ett uppskattat och framgångsrikt arbete för de sjuka och deras anhöriga

Mor var gift med Bernt från 1955 och till 2010 när hon blev änka.

Mamma älskade sin sommarstuga i Södra Sillskatan där hon gjorde sig känd för att hela sommaren, nästa oavsett väder ta sitt dagliga dopp i havet. I stugan odlade hon blommor och planterade ut i alla sina blombänkar och lådor och gjorde stugan till ett blommande paradis.

För några år sedan drabbades hon av sjukdom och försvann in i demensen och bodde på Brogården den sista tiden av sitt liv där hon trivdes bra och fick fin omvårdnad.
Vi kommer att minnas henne med värme och kärlek. 
Ewa, Thomas med familjer 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!