Sibylla Lindgren

Sibylla Lindgren, Skellefteå.

Dödsfall 2 april 2022 05:00

Den 25 mars somnade lugnt och stilla vår älskade mamma in på Linagården i Skellefteå, 84 år gammal efter en tids sjukdom.

Mamma växte upp i Bygdeträsk med tre syskon och barn till Rut och Rudyard Åström. 1962 gifte sig mamma med vår pappa Sture, tillsammans fick de två döttrar och 6 barnbarn.

Hon har i sitt yrkesverksamma liv jobbat på Livsmedelsbutik i Robertsfors, på H&M i många år och de sista åren innan pensionen på Morön Bollklubb. 

Mamma led under många år av värk men det var sällan hon klagade. Hon var en stark, energisk, snabb och handlingskraftig person. Pappa brukade kalla de som par för Snillet & Blixten. 

Stugan i Bygdeträskliden var deras smultronställe, där tillbringades mycket av deras tid med trädgårdsarbete, bärplockning och fisketurer. Där har vi barn med respektive och barnbarn haft mycket roligt med fina minnen. Mamma månade mycket om sin familj och barnbarnen var en stor glädje för henne. 
Saknaden är stor men alla de fina minnena finns kvar och nu unnar vi henne vila. Hon kommer för alltid att finnas med oss i våra tankar.

Familjen genom döttrarna Susanne, Sofie 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa