Rune Gunnarsson

Rune Gunnarsson.
Rune Gunnarsson.

Rune Gunnarsson, Kåge.

Dödsfall 11 november 2023 05:00

Rune somnade in lugnt och stilla den 28/10 i hemmet vid 92 års ålder. Rune träffade Margaretha i ung ålder, de gifte sig 1955, tillsammans fick de barnen Ann-Charlotte, Eva och Per.  

De byggde en stuga vid havet i Södra Sillskatan där de tillbringade många vårar och somrar. Till stugan stod dörren alltid öppen för besök från både familj, vänner och grannar. 

Rune hade ett stort hjärta och fanns alltid där för alla runt omkring. Han var familjens fixare, den som alla vände sig till i stort och smått. Han var en stor förebild för barnbarn och barnbarnsbarn, alltid med bus i blicken och en stor portion humor.

Rune jobbade under stor del av sin yrkesverksamma tid som säljare på Futurum. Han var engagerad som funktionär i Skellefteå AIK hockey, satt med i styrelsen i bostadsrättsföreningen och var engagerad i stugområdet.

2019 flyttade Rune och Margaretha till Vård- och omsorgsboendet Hedvigsgården i Kåge. Margaretha dog samma sommar, de fick många fina år tillsammans. 

Vi i familjen är tacksamma för den kärleksfulla vård och omsorg som Rune fick under sin tid på Hedvigsgården. Vi tänker tillbaka på alla fina minnen tillsammans med Rune med kärlek och värme.

”Det finns ett land där de levande bor, det finns ett land där de döda bor och bron mellan dem är kärleken”. 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa