Roger Sundqvist, Skellefteå

Roger Sundqvist, Skellefteå

Dödsfall 16 september 2022 05:00

Roger har hastigt lämnat oss den 8 september 2022 i stor sorg och saknad.

Han växte upp i Skelleftehamn som enda barnet till Knut och Doris. Som 10-åring fick han sin första gitarr, vilket blev startskottet till ett långt och hängivet intresse för musik. I tonåren spelade han i popband och senare togs gitarren fram och förgyllde middagar och fester.

Redan som barn hade han en nyfikenhet att lära sig om världen, ett intresse som följde honom vidare genom livet. Att resa blev hans största intresse som han delade med hustrun Lena. Det började med bilsemestrar med familjen, Lena och barnen Anna-Maria och Daniel, där vi tältade oss runt i Sverige och Europa. Han har rest till över 80 länder!

Förutom resandet har sommarstugan i Vitsjön varit en viktig plats för honom där han kopplat av och laddat batterierna. Han byggde stugan, som stod klar 1981, ihop med sin pappa.

Han hade en lång karriär på Rönnskär som han också var mycket stolt över, det var en arbetsplats han alltid trivdes på. Han började som skiftarbetare och slutade som platschef, en position han hade i elva år. Som kuriosa kan nämnas att han fick en kran i hamnen uppkallad efter sig, "Kranen Roger".

Han är mycket saknad och kommer för alltid finnas varmt bevarad i våra minnen och hjärtan.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Läs mer!

Ingemar Lindholm

Dödsfall
Ingemar Lindholm

Margareta Jonsson

Dödsfall
Margareta Jonsson
Visa fler
Ämnen du kan följa