Roger Salomonsson, Umeå

Roger Salomonsson, Umeå.

Dödsfall 22 februari 2022 05:00

Vår älskade Roger avled i sitt hem i Umeå den 8 februari efter en tids sjukdom, 73 år gammal. Han föddes 30 november 1948 och växte upp i gruvsamhället Adakgruvan. Rogers familj bestod av föräldrarna Henning och Mabel samt den fyra år äldre brodern Johnny.
Efter gymnasieutbildning i Lycksele och Umeå gjorde Roger lumpen på K4 som jägarsoldat. Han arbetade därefter med att vara säljare, i huvudsak av produkter inom byggbranschen. 

Roger bildade familj runt 1970 och gifte sig med Karin. De fick två barn, Åsa och Per. Redan tidigt i sitt liv som familjefar påbörjade Roger sitt sommarstugeprojekt som bestod i fritidshuset nära havet i Sörmjöle. Den från början enkla byggnaden växte fram och förfinades alltmer till att bli ett kärt tillhåll under somrar och annan tid. 
Roger var en mycket händig person och det han byggde och utförde var alltid noggrant och omsorgsfullt gjort.

För något år sedan började hälsan svikta och en allvarlig cancersjukdom kom att ända hans liv. En gladlynt och arbetsam person kommer för alltid att finnas i våra hjärtan.
På grund av pandemin som plågat oss alla under lång tid och den sjukdom Roger led av kunde vi inte träffas annat än via telefonsamtal. I ett av dessa samtal, sin sista dag i livet, skickade dock Roger kramar till sin mamma och fick kärleksfulla kramar tillbaka. En tröst är detta att kramar var det sista som gavs och togs. 
Vi sörjer Roger men bevarar alla ljusa minnen.
Roger efterlämnar frun Karin samt dottern Åsa och Per. 
/Mamma Mabel, brodern Johnny 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa
Läs mer!

En person död efter olycka utanför Botsmark

En person död efter olycka utanför Botsmark
Dödsfall

Svea Magnusson

Svea Magnusson
Dödsfall

Anders Nilsson

Anders Nilsson
Dödsfall

Anders Nilsson

Anders Nilsson
Dödsfall

Kurt-Lennart Nilsson

Kurt-Lennart Nilsson
Visa fler