Mikael Wallin

Mikael Wallin, Kvarnbyn.

Mikael Wallin.

Mikael Wallin.

Foto: Privat

Dödsfall2022-10-08 05:00

Vår kära bror Mikael Wallin avled hastigt i sitt hem den 26 september. Mikael bodde hela sitt liv i sitt kära Kvarnbyn. När tillfälle kom så övertog han huset efter vår bortgångne farbror. Där byggde han om i omgångar för att anpassa till den växande familjen. Mikael jobbade hela sitt arbetsverksamma liv på Martinsons/Holmen i Bygdsiljum. Ett jobb han brann för ända fram till sin död. 

Han var mångsysslare på sin fritid. Om någon behövde hjälp, så fann han alltid tid för att hjälpa till, sa aldrig nej. Mikael var högt och varmt omtyckt av alla som kom i hans väg. Han lämnar ett stort tomrum efter sig hos såväl familj som kollegor och vänner.

Mikael var en av oss fem och nu har femudden brustit. Saknaden är obeskrivlig, men han kommer alltid att vara en del av oss. 

Vår älskade Mikael var en make, fadersfigur och vän med ett hjärta av guld och en varm själ. Mikael var en familjeman som hade så mycket kärlek att ge. Efter att våra vägar möttes 2008 blev vi en stor och lycklig familj. Han var en ängel som gud skickade till oss, men tog tillbaka alltför tidigt.

Mikael var som lyckligast när han var omringad av sina nära och kära, vare sig det var en filmkväll, fika hemma i Kvarnbyn ute i trädgården eller ett spel i minigolf på Gran Canaria. 

Vi känner oerhörd tacksamhet och lycka för att delat livets stunder tillsammans. Mikael var vår trygghet, den finaste och den mest omtänksamma människan vi hade turen att lära känna. 

Det är med stor sorg vi låter honom gå, men han kommer för alltid leva vidare i våra hjärtan och i våra minnen. 

Roza och barnen samt syskonen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!