Marianne Gustafsson

Marianne Gustafsson, Ursviken.

Dödsfall 11 juni 2022 05:00

Den 6 juni avled vår kära Marianne i en ålder av 87 år. 

Hon föddes 1934 i Lövånger och växte upp i Skelleftehamn med mamma Elvira, pappa Rickard samt syskonen Ulla och Lennart. 

Mariannes mötte sitt livs kärlek i Karl-Gunnar Gustavsson från Ursviken. 1967 byggde de hus och flyttade till Ursviken. De var varandras allt och gjorde det mesta tillsammans. De hann fira 63-årig bröllopsdag och 65-årig förlovningsdag innan Kalle avled i januari 2022.

1963 byggde de stugan i Noret och där tillbringade de den mesta av deras lediga tid. Ofta var det något nytt byggprojekt på gång. De fiskade gärna tillsammans och att plocka hjortron och blåbär var en självklarhet varje sommar. 

Marianne var hemmafru tills alla barn börjat skolan. Då började Marianne jobba inom hemtjänsten och efter det på servicehuset i Ursviken. Hon var sedan med och startade upp två demensboenden. Marianne var effektiv och omtyckt både av de äldre och kollegorna.

Marianne har alltid tyckt om att röra på sig. Hon höll på med gymnastik i olika former och på vintrarna åkte hon gärna skidor. 

2009 fick Marianne diagnosen Alzheimer. Pappa skötte om henne hemma så länge som det var möjligt. Deras kärlek var djup och livslång. In i det sista fick hon höra hur fin han tyckte att hon var. 

Vi kommer att sakna henne men hon finns alltid kvar i våra fina minnen. 

Närmast sörjande är barnen Kent, Jan och Maria med familjer. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa