Lennart Sjöström, Ursviken

Lennart Sjöström, Ursviken.

Dödsfall2021-08-18 05:00

Vår älskade Lennart har hastigt lämnat oss i stor sorg och saknad. Lennart föddes i Åkullsjön som nummer tre i en syskonskara på fyra.

Under hela hans liv och uppväxt var sport en mycket stor och viktig del. Alla som kände honom visste att han var och såg varenda hemmamatch som Skellefteå AIK spelade. Hans hjärta klappade även för Clemensnäs IF. I föreningen hann han även jobba som kanslist innan han fick jobb på Folksam, där han blev kvar till pensionen.

I Clemensnäs har Lennart alltid varit väldigt aktiv, även då han inte jobbade kvar i klubben. Han var en stor drivkraft som såg till att Clemensnäs fick sponsorer för att ungdomar skulle kunna få möjlighet att åka på Gothia Cup. Lennart var även tränare och ordförande i klubben under många år. Många som träffade honom slogs ofta av det engagemang han hade och kände för Clemensnäs IF och sitt ideella arbete för föreningen.

1968 föddes sonen Patric och Lennart gifte sig 1981 med Anita, tillsammans fick de sedan dottern Nandini 1985.

Lennart var efter pensionen aktiv och även ordförande i PRO Ursviken och boule blev ett av hans större intressen som han utövade varje vecka.

Humor var en stor del av Lennarts liv och alla runt omkring honom fick sig ofta ett gott skratt. Det finns många roliga historier och minnen som vi kommer att bära med oss och skratta åt tillsammans.

Stugan i Harrbäcksand var den plats där han trivdes allra bäst. Det kom även att bli den plats där han tog sitt sista andetag.

Vi saknar honom så.

Familjen genom Nandini

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!