Lena Lindström

Lena Lindström, Jörn.

Lena Lindström.

Lena Lindström.

Foto: Fredrik Marklund

Dödsfall2023-10-07 05:00

Den 22 september somnade min maka/vår mor/syster hastigt in i hemmet i en ålder av 62 år. Lena var född och uppvuxen i Granbergsträsk utanför Jörn. Dotter till Roland och Evy Stenberg, var näst äldst av tre systrar.

Systrarna har alltid haft tät kontakt och stått henne varmt om hjärtat. På en dans träffade mamma sin livs kärlek Bengt och då gick flyttlasset till Älvsbyn där de köpte hus. Där föddes alla barnen, första barnet Christoffer som kom år 1985, därefter Fredrik 1986 och år 1989 kom tvillingarna Sebastian och den efterlängtade dottern Nathalie.

I samband med tvillingarnas födsel flyttade Bengts son Niklas in permanent till dem, som hon också alltid funnits för. Efter några år i Älvsbyn gick flyttlasset tillbaka till hemorten Jörn. Lena har berikats med nio barnbarn som alltid legat henne otroligt varmt om hjärtat.

Hon fanns alltid tillgänglig för oss barn och barnbarn. När hon hade familjen med respektive samlad mådde hon som bäst. Lena lämnar ett otroligt stort tomrum efter sig, och vi saknar henne så. Vi är så tacksamma för den enorma kärlek hon gav oss och den tid vi fick med henne. 

/Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!