Lena Lindqvist

Lena Lindqvist, Skellefteå.

Lena Lindqvist.

Lena Lindqvist.

Foto: Daniel Sundquist

Dödsfall2024-04-20 05:00

Lena Lindqvist, Skellefteå.

Vår mamma har lämnat oss den 4/5 -24 i stor sorg och saknad.

Hon växte upp i Skelleftehamn med sina syskon och föräldrarna Pelle och Marianne.
Alla som känt henne är nog eniga om att hon var en levnadsglad person med en positiv syn på livet. Hon hade en enorm förmåga att alltid se det positiva i alla situationer och människor hon mötte. 

Hon var tidigt väldigt äventyrslysten och det ledde henne ut i världen redan som ung då hon flyttade till London för att där jobba som au pair, en stad hon älskade och där hon blev kvar i några år. Hon har också hunnit med att bo på Malta i ett år innan hon sedan rotade sig i hembygden igen. Att resa och uppleva nya platser i världen kom att fortsätta vara hennes största intresse genom livet, något hon delade med maken Roger.
Det började med bilsemestrar med familjen, där vi tältade i Sverige och Europa. Sedan tog reslusten henne på många resor till världens alla hörn.

Ett annat stort intresse hon hade var god mat, såväl att äta som att laga. Hon var en jätteduktig matlagerska och man visste att man alltid skulle bli bjuden på något riktigt gott när hon bjöd på mat. Det enda hon själv ratade som pesten var majonnäs!

Hon kommer för alltid att saknas oss. 

Anna-Maria och Daniel med familjer 
 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!