Leif Hansson

Leif Hansson, Medle.

Leif Hansson

Leif Hansson

Foto: Privat

Dödsfall2023-01-07 05:00

Söndagen den 18 december somnade vår älskade Leif Hansson in efter en lång tids sjukdom. 
Han blev 71 år. 
Leif föddes 1951 som enda barn till Dagmar och Karl-Gustav Hansson. Vid den tiden bodde familjen i Långviken, men 1953 blev Medle den by där Leif växte upp och kom att se som den bästa av platser där man kunde bo. 

Efter avslutad militärtjänstgöring vid K4 i Umeå blev Alimak hans arbetsplats, där han också stannade kvar ända till pensionen. Där trivdes han bra både med jobbet och sina arbetskamrater. Leif gifte sig med Kerstin Frohm 1977 och 1980 föddes sonen Johan. 

Leif var intresserad av skidåkning, mest som vardagsmotion, och genomförde såväl Kalvträsklopp som Vasalopp. Intresset för skidåkning och även fiske, sommar som vinter, delade han med Johan, och tillsammans fick de många fina och roliga upplevelser i skidspår och vid fiskevatten. 
I skog och mark trivdes han och plockade gärna bär och svamp. Kräftfiske och rådjursjakt var andra höjdpunkter. Han tittade också gärna på sport och följde noga Skellefteå AIK:s matcher. 

Att få bli farfar lyste verkligen upp livet och var en stor glädje för Leif. 
Han var en i ordets bästa betydelse snäll person. Han hade glimten i ögat och alltid tid för en pratstund. Vi är tacksamma för allt han har fått betyda för oss i familjen och för människor i sin omgivning. Nu har han lämnat oss i sorg och saknad men med många ljusa minnen. 
Familjen 
 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!