Kerstin Lindström

Kerstin Lindström, Skellefteå.

Kerstin Lindström.

Kerstin Lindström.

Foto: Privat

Dödsfall2022-05-28 05:00

Kerstin Lindström somnade in den 13 maj, omgiven av sina nära. Hon blev 87 år.

Kerstin var dotter till Sigurd och Svea Westermark och hon föddes som nummer tre i en syskonskara på nio. Familjen flyttade ett flertal gånger och bodde bland annat i Svanfors och Gärdsmarksängarna. Kerstin fick i tidig ålder hjälpa till med sysslorna i familjens jordbruk och med att ta hand om sina yngre syskon. 

I slutet av 50-talet träffade hon sitt livs kärlek, Alvar Lindström, och de bosatte sig i Lund och fick sönerna Ulf 1960 och Lars 1963. 

Som person var Kerstin glad, arbetsam, varm och omtänksam. Hon var duktig på matlagning, goda bakverk, trädgård och vackra handarbeten. Hennes noggrannhet och varma omtänksamma sida kom väl till pass i yrket som undersköterska på IVA, Skellefteå lasarett. Där arbetade hon fram till sin pension. 

I början på 90-talet föddes hennes två barnbarn och ögonstenar, Anton och Camilla. Dom fick uppleva en närvarande kärleksfull farmor, njuta av hennes matlagning och bakverk och bära hennes fina stickade klädesplagg. Dessutom fick dom tillbringa många fina somrar med farmor och farfar i stugan i Ragvaldsträsk. 

En kärleksfull och älskad maka, mor, farmor, svärmor och syster fick somna in efter god omvårdnad på Sunnanäng. Vi är så tacksamma för den tid vi fick tillsammans och i våra minnen lever hon för alltid. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!