Karin Lindberg

Karin Lindberg.
Karin Lindberg.

Karin Lindberg, Skellefteå.

Dödsfall 27 januari 2024 05:00

Vår älskade Karin Lindberg har efter en längre tids sjukdom lämnat oss i en ålder av 92 år. 

Karin föddes 1931 i Skellefteå som det yngsta barnet till Magnus och Lydia Nordlund. Syskonskaran bestod av åtta barn, som tillsammans växte upp på Prästbordet. Som ung arbetade Karin på MF Öhman, ett arbete som hon uppskattade mycket. 1962 gifte hon sig med sin livs stora kärlek, Börje Lindberg. Några år senare byggde de hus på Sörböle och 1968 föddes sonen Erik.

Karin sjöng i kör i sin ungdom och handarbetade mycket under hela livet. Hon tyckte mycket om att baka och laga mat, som hon gärna bjöd nära och kära på. Många blev också timmarna i bärskogen på sommarhalvåret.

Karin tillbringade mycket tid tillsammans med sina syskon med familjer och senare under livet utgjorde barnbarnen en stor källa till glädje. Karin var en varm och omtänksam person som var mycket mån om personerna i sin närhet, vilket vi alla fick erfara.

Hemmet var henne mycket kärt och makarna levde tillsammans fram till Börjes död 2014. De sista åren i sitt liv tillbringade Karin på äldreboende. 

Som älskad mor, svärmor och farmor lämnar Karin ett stort tomrum efter sig. Vi kommer dock alltid att bära med oss alla varma och ljusa minnen i våra hjärtan.

Familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa