Karin Bergström

Karin Bergström, Malå.

Karin Bergström

Karin Bergström

Foto: Mona Persson

Dödsfall2024-08-10 05:00

Med djup sorg och kärlek meddelar vi att vår älskade Karin Bergström hastigt gick bort den 29 juli, 68 år gammal. Karin föddes i Rentjärn (Kina) och flyttade med sin familj till Malå vid åtta års ålder. 

Karin träffade tidigt sitt livs kärlek, Ulf, och de förlovade sig 1972 och gifte sig 1977. Tillsammans skapade de ett kärleksfullt hem och fick sex underbara barn. Karin utbildade sig vid hemtekniska i Malå och arbetade på sågen i Malå innan hon tillbringade större delen av sitt yrkesliv inom vården, där hon med sin omtanke och värme gjorde stor skillnad för många.

Karin var en kärleksfull och omtänksam person som alltid satte sin familj och sina närmaste först. Hon var en moderfigur för många fler än sina egna barn och spred glädje och värme omkring sig. Med sin härliga humor och äventyrslystna personlighet var hon alltid redo för nya upptåg och utmaningar. Hon älskade att dansa och bjöd alltid på sig själv med sin underbara personlighet. Dessutom älskade hon att fiska, en passion som gav henne mycket glädje och ro.

Karin lämnar efter sig maken Ulf, sex barn, elva barnbarn och ett barnbarnsbarn, tre syskon, två svärsöner, och fyra svärdöttrar, som alla kommer att sakna henne djupt.

Hennes kärlek och omtanke kommer att leva vidare i våra hjärtan och minnen.

Vi kommer alltid att minnas hennes varma leende, hennes skratt och den oändliga kärlek hon gav oss alla.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!