Inger Marklund

Inger Marklund, Skellefteå.

Inger Marklund

Inger Marklund

Foto: Passfoto

Dödsfall2023-01-26 05:00

Vår älskade Inger Marklund avled i december 2022 efter en längre tids sjukdom. Hon efterlämnar närmast maken Dan samt dottern Linda och bror Stig med familjer. 

Inger föddes i Järvtjärn, Burträsk som det yngsta av fyra barn till Johan och Gerda Grundström. Redan i unga år träffade hon sin livs kärlek Dan och paret gifte sig 1976. Flyttlasset gick först till Ursviken och sedermera till Skelleftehamn där hon bodde under många år. 1977 föddes dottern Linda. 
Under 80- och 90-talet arbetade Inger som kontorist på Rönnskärsverken där hon trivdes mycket bra. Hon utbildade sig sedan till läkarsekreterare och arbetade efter det på flera olika vårdcentraler och på Skellefteå lasarett. 

Inger tyckte mycket om att spela och sjunga och musiken tog upp en stor plats i hennes liv. Hon var verksam i flera olika kyrkokörer över åren och efter pensioneringen fanns det ännu mera tid över till hennes musikintresse.

Inger trivdes bäst hemma, omgiven av sin familj och nära vänner. Hon var en positiv person som alltid såg det bästa i allt och alla och hon fann glädje i det enkla i livet. Inte ens när hon fick sitt sjukdomsbesked lät hon sig nedslås. Inger hade ett stort hjärta och gav mycket kärlek till sina närmaste. Vi kommer alltid att sakna henne. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!