Hilma Vikström

Hilma Vikström, Bureå.

Hilma Vikström.

Hilma Vikström.

Foto: Privat

Dödsfall2022-11-26 05:00

Den 15 november somnade vår älskade mamma Hilma Vikström in i en ålder av 95 år. 
Mamma föddes i Östra Falmark, där hon växte upp tillsammans med åtta bröder. Tidigt fick hon hjälpa till med hushållssysslor som att tvätta kläder nere vid sjön, sommar som vinter. 

1950 gifte hon sej med sitt livs kärlek Odler, som kom från samma by. Familjen utökades sedan med fyra döttrar. Ett intresse som hon delade med pappa var att fiska och på vintern åkte dom ut på träsket och pimplade. 

Under vår uppväxt var mamma hemma och tog hand om oss barn på ett fint och kärleksfullt sätt. Några år jobbade hon också inom hemtjänsten. Hon fick 16 barnbarn som hon ofta hjälpte till att sköta. Senaste åren tillkom många barnbarnsbarn och allihop omslöts av hennes värme och förböner. Mamma blev änka 2006 och ett år senare flyttade hon till Torparen i Bureå, där hon bodde fram till i höstas. Då gick flyttlasset till Buregården, där hon inte behövde känna sig ensam. 

För mamma var tron en viktig del av livet och den tryggheten, att få vila i Guds händer och vara buren, höll ända in i slutet. 

Vi kommer att bära med oss många fina minnen av vår mamma och saknaden är stor. Nu har hon funnit vila och återförenats med vår pappa.  

Döttrarna 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!