Hans Levander

Hans Levander, Boviksbadet.

Hans Levander.

Hans Levander.

Foto: Privat

Dödsfall2023-10-25 05:00

Vår älskade pappa och make har hastigt lämnat oss den 17/10. Han var en livsglad person som var nyfiken på livet. Han blev både morfar och farfar och gick in i rollen med hela sitt hjärta. En man full med humor och mån om andras välmående. Han älskade att ha fullt upp, både på jobbet och på hemmaplan. Trots det tvekade han aldrig att ställa upp och hjälpa andra.

Ett av hans största intressen var motorer av alla dess slag. Under många år spenderades sommarsemestern i båten på havet men under de senare åren växte ett stort intresse för husbil fram. Husbilen användes flitigt till både korta och långa resor. Han älskade att vara utomhus, såväl i svampskogen som ute i skoterspåren och grilla korv.

Vi är så stolta över vår pappa och make som hann med sin dröm att starta eget företag. Tyvärr fick det avslutas alldeles för tidigt när han var på topp. Med all sin energi och starka personlighet lämnar han ett stort tomrum. Med stor sorg men med tacksamhet kommer vi att minnas honom och han kommer alltid att ha en stor plats i våra hjärtan. 

AnnCharlotte och barnen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!