Hans Burman

Hans Burman, Skellefteå.

Hans Burman

Hans Burman

Foto: Privat

Dödsfall2023-09-06 05:00

Vår älskade Hans somnade in den 21 augusti på Brogården 87 år gammal. Han var son till Bertil och Agnes. Hans växte upp tillsammans med två bröder Gösta och Åke.Han började sitt arbetsliv på Åtvidabergs som tekniker. Under början av åttiotalet startade han Konfac tillsammans med två arbetskamrater. Där började han som säljare av kontorsmaskiner. Han arbetade resten av sitt liv inom den branschen. 1996 slutade han arbeta på grund av hälsoskäl.

1961 gifte han sej med Margot och de fick två flickor, Marie och Karin. De byggde hus i Furunäs. 1984 blev han ensam när hans fru Margot dog. Sen träffade han Sonja och de gifte sej 1987. De köpte tillsammans stugan på Storgrundet som blev deras paradis. 1990 till 1996 kom 4 barnbarn till världen vilket gladde honom mycket. Hans var en fin far och morfar som gett oss barn och barnbarn mycket kärlek och omtanke. Somrarna tillbringades i stugan tillsammans med barn och barnbarn samt goda vänner.  Fiske både i fjäll och hav har varit Hans stora intresse under hela livet. 2020 såldes stugan.

Hans var en fantastisk person, alltid hjälpsam och fanns alltid till för oss alla. Han älskade sina flickor och blev även kär vän till Sonjas pojkar och deras familjer. Som make var han allt och vårt liv tillsammans har varit helt underbara år. En fin man med både humor och kärlek. Saknaden är stor men vi har fina och underbara minnen som hjälper oss i sorgen. 

Sonja, Marie, Karin

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!