Gunnel Brännström

Gunnel Brännström, Skellefteå.

Gunnel Brännström.

Gunnel Brännström.

Foto: Privat

Dödsfall2022-10-22 05:00

Torsdag den 13 oktober somnade vår kära hustru/mamma in efter en kort tids sjukdom på Skellefteå lasarett. Hon blev 71 år. Gunnel föddes i Norsjö och var dotter till Göta och Göran Brandt. Hon var nummer tre av en syskonskara på fyra.

I tidig ungdom träffade Gunnel sin blivande man Stig och de gifte sig 1976. 1978 föddes dottern Elin. Under större delen av arbetslivet jobbade hon som terapibiträde på Anderstorp servicehus. En olycka i tidiga barndomen gav senare i livet bestående men som ledde till en livslång funktionsnedsättning. Trots sina smärtor och besvär så klagade hon inte och hade alltid ett gott humör.

Gunnel hade en väldigt kreativ ådra och älskade handarbete, framförallt stickning. Timmarna vid symaskinen var många. Men det som betydde mest i livet var familjen, främst barnbarnen Hampus och Hilda. Gunnel hade många fina vänner och bekanta. Hon hade svårt att bara säga hej, utan ville gärna stanna och prata en stund. 

Det är oerhört svårt att förstå att hon är borta och vi saknar henne obeskrivligt mycket. Nu fyller vi tomrummet med alla fina minnen av vår älskade Gunnel. 

Stig och Elin 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!