Gunnar Lundmark, Ostvik

Gunnar Lundmark, Ostvik.

Gunnar Lundmark

Gunnar Lundmark

Foto: Privat

Dödsfall2022-02-05 05:00

Gunnar Lundmark avled hastigt den 20 januari på Norrlands Universitetssjukhus i en ålder av 71 år. Han var son till Oscar och Berit Lundmark och föddes som tredje barn i en syskonskara på fyra i Långviken. År 1972 gifte han sig med Helen Nyström från Skellefteå. De bosatte sig i Ostvik och fick tre barn, Richard, Malin och Simon. 

Gunnar arbetade som säljare inom sågverksindustrin, varav många år vid Renholmen i Byske. Han var ideellt engagerad både inom kyrkan och idrott. Förutom kärleken så delade Gunnar och Helen bland annat intresset för musik, odling och trädgård vilket fick blomstra under deras tid tillsammans. Han var positiv och nyfiken och trivdes i garaget och i stugan vid Degervattnet. Familjen utökades eftersom med nio fantastiska barnbarn vilket Gunnar uppskattade mycket. Han hade alltid tid över för att upptäcka och utforska livet tillsammans med barn och barnbarn. 

Vi minns Gunnars givmildhet, omtanke och varma kramar. Han hade ett stort hjärta som var fullt med livslust och glädje. Trots att han alltid haft bägge händerna upptagna så fick alla vara med och det fanns alltid en hjälpande hand över för den som behövde det.

Vi är tacksamma för den kärlek omtanke och värme Gunnar gav oss, och saknaden är stor efter en älskad make, far, farfar, morfar och svärfar, men våra minnen är så ljusa. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!