Gunnar Andersson, Myckle

Gunnar Andersson, Myckle

Gunnar Andersson, Myckle.

Gunnar Andersson, Myckle.

Foto: Privat

Dödsfall2022-02-12 05:00

Gunnar Andersson, Myckle har gått bort i en ålder av 84 år. 

Han var känd som husvagns-Andersson med hela Skellefteå. Gunnar var tillsammans med sin fru Eivor i 65 år, varav 60 år som gifta och tillsammans fick de fyra barn. 

Gunnar och Eivor drev länge ett företag där de servade och sålde husvagnar. Innan de tillsammans började driva företaget så jobbade han 26 år på Alimak. Sedan de avvecklat sitt företag så körde Gunnar lastbil under flera år innan han pensionerade sig. 

Vid pensionen fick han tid att återuppta intresset för att åka motorcykel, vilket han fortsatte med ända fram till i somras. Tillsammans med Eivor gjorde han några längre turer med motorcykeln och tältet. Resor och utflykter var något Gunnar fann stor njutning i. Han delade gärna upplevelsen med andra så det blev flera bussresor till bland annat ett av hans favoritställen, Norge. 

Han var alltid villig att hjälpa till ideellt i olika organisationer som till exempel Rismyrlidens vänner och Missionsboden. Vidare var han aktiv i Myckle EFS där han under lång tid satt med i styrelsen. 

Gunnar var känd för att han alltid fanns där för att hjälpa alla som hade ett behov. Barnbarnen kom med många olika projekt till honom då han kunde laga det mesta. Kunde inte Gunnar laga det så var det trasigt. Många timmar spenderade Gunnar i sitt kära garage. 

Gunnar visade stor lycka då han fick ha sällskap av barn, barnbarn och barnbarnsbarn, då trivdes han. 

Han hade ett stort hjärta där alla rymdes. 

/Eivor och barn med familjer 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!