GunEva Avander Larsson

GunEva Avander Larsson, Ursviken.

GunEva Avander Larsson.

GunEva Avander Larsson.

Foto: Privat

Dödsfall2022-11-12 05:00

GunEva min älskade maka, vår underbara mamma, mormor och svärmor somnade in tidigt morgonen den 1 november efter en tids sjukdom.

Hon var född och uppvuxen i Norra Bergfors, dotter till Astrid och Bertil Avander och yngst av tre syskon. Som ung träffade hon sin kärlek och livskamrat Björn. De gifte sig den 26 oktober 1974. Dom bosatte sig 1978 i Ursviken och fick tre barn. Under hennes yrkesverksamma arbetsliv var hon bland annat anställd för Ericson i drygt 30 år.

Viktigast av allt var alltid barn och barnbarn. Hon var en stolt mormor som var som lyckligast i närvaron av barnbarnen som hon alltid hade tid för. 

GunEva var en person som spred glädje omkring sig och hade alltid nära till skratt. Dörren stod alltid öppen till hemmet och välkomnade familj, släkt och vänner. Många har fått avnjuta hennes goda mat och utsökta bakverk genom åren. GunEva var konstnärligt lagd och tyckte mycket om att måla, sy men också att skapa med sina kreativa händer. Hon var även förtjust i trädgårdsarbetet och gården var alltid välskött med vackra växter, blomster och attiraljer. Hon hade alltid nya projekt på gång. Något vi kunde upptäcka vid varje nytt besök. 

Tillsammans med sin livskamrat upplevdes minnesvärda platser i Kanada, USA, Frankrike, Italien med flera länder, som dom fick många fina minnen ifrån, oftast med nära och kära. Husbilen som låg GunEva varmt om hjärtat ledde till många utflykter i våra vackra landskap.

Det finns inga ord som räcker till för att uttrycka vår sorg, kärlek eller vår tacksamhet. Samtidigt är vi innerligt tacksamma för den tid vi fått och de oändligt många, vackra och härliga minnen tillsammans.  

Vår älskade GunEva kommer alltid leva vidare inom oss.  

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!