Gudrun Lundberg

Gudrun Lundberg.
Gudrun Lundberg.

Gudrun Lundberg, Skellefteå.

Dödsfall 29 april 2022 05:00

Gudrun Lundberg, 79 år, somnade stilla in den 20 april omgiven av sin man och sina tre döttrar. Hon föddes i Skellefteå och växte upp i Brutorp utanför Boliden, med föräldrarna Fritz och Tora Boman. 

Hon utbildade sig till sjuksköterska i Umeå och jobbade sedan som operationssköterska på Skellefteå lasarett i 43 år. Hon trivdes mycket bra och var sin arbetsplats trogen i hela hennes yrkesverksamma liv. Gudrun var en mycket omtyckt och uppskattad kollega.

Under sin utbildning träffade hon sin livskamrat Herbert Lundberg. De gifte sig 1965 i S:t Olovs kyrka i Skellefteå och firade nyligen sin 57:e bröllopsdag. Tillsammans fick de döttrarna Christin, Annika och Helena och familjen utökades sedan med åtta barnbarn. Hennes stora glädje var att umgås med hela sin familj och hon tog alla tillfällen att fira födelsedagar och andra högtider. 

Gudruns intresse för resor tog henne till många platser i världen. Hon och Herbert besökte döttrarna med familj i USA och Hong Kong samt spenderade semestrar med familj och vänner i flera olika länder.

Vänskapskretsen var mycket stor och vi är många som har fått njuta av hennes goda mat och bakverk. Gudrun hade alltid lätt till skratt och var väldigt mån om att alla skulle trivas. Hon var länge engagerad i EFS och sjöng i kör i många år. 

Hennes stora omsorg för andra var en del av hennes personlighet och hon lämnar ett stort tomrum efter sig. Saknaden är stor men vi har många ljusa minnen som alltid kommer att leva kvar. 

Herbert, Christin, Annika och Helena 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa