Gudrun Berggren

Gudrun Berggren, Skellefteå.

Gudrun Berggren.

Gudrun Berggren.

Foto: Privat

Dödsfall2023-07-22 05:00

I djup sorg och stor saknad meddelar vi att vår älskade mamma, farmor, svärmor, syster, dotter och hustru, Gudrun, har lämnat oss den 14 juli efter en tapper kamp mot cancer. Hon blev 69 år gammal. Ända till slutet var hon omgiven av sin familj i hemmet.

Gudrun lämnar ett djupt avtryck i våra hjärtan och kommer alltid att vara älskad och saknad av oss, hennes fyra söner med familjer samt hennes hängivna make Jerry. Hon var en kvinna fylld av kärlek, omtanke och styrka, och hennes minne kommer att leva vidare hos oss för alltid. 

Gudrun ägde en passion för dans, musik och sång och kunde alltid hittas på dansgolvet när folkmusik spelade. Hon förkroppsligade glädjen och energin som musiken förmedlar och delade ofta den glädjen med andra. Hon var en inspiration för många och lämnade ett bestående intryck på de som hade förmånen att känna henne. 

Gudrun kommer alltid att bli ihågkommen för sin generositet, sin medkänsla och sin styrka. Hon var alltid där för att stötta oss och hjälpa till på alla sätt hon kunde. Hon lärde oss vikten av familj, vänskap och att vara ärliga och omtänksamma mot varandra.

Vi vill uttrycka vår tacksamhet till alla som har visat sitt stöd, kärlek och medkänsla under denna svåra tid. Era vänliga ord och omtanke har betytt oerhört mycket för oss. Det känns bra att veta att hon berörde så många liv utöver våra på ett positivt sätt. 

Hon kommer alltid att finnas i våra minnen. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!