Gertrud Mikaelsson

Gertrud Mikaelsson, Skellefteå.

Gertrud Mikaelsson.

Gertrud Mikaelsson.

Foto: Privat

Dödsfall2023-01-07 05:00

Min älskade hustru, vår älskade mamma, svärmor och farmor lämnade oss på julaftonskvällen, omgiven av familjen.

Gertrud föddes i Vikfors av Vilma och John Viklund, som en av fyra systrar. Hon mötte sin man och stöttepelare redan 1952 och tillsammans fick de sönerna Petter och John. Genom åren växte familjen med svärdöttrar och fyra barnbarn.

Hon har genom åren alltid visat sin kärlek till oss alla, allt från hennes magiska plättar, stiltips om inredning till auktionsbesök. Tillsammans med Gertrud har vi haft djupa samtal om både stora och små saker i livet.

Gertrud har mått allra bäst runt barnbarnen som hon älskade otroligt mycket. Genom åren har Gertrud tillsammans med sin make Sven skapat ett ogenomträngligt band, där de alltid har sett till familjens bästa. Hon har alltid varit stöttande och delat med sig av sina erfarenheter. 

Gertrud trivdes otroligt bra i livet; hennes humor och vassa kommentarer är något som vi bär med oss med glädje. Hon var alltid en perfekt värdinna till otaliga kalas och hon hade en förmåga att få vänner och familj att trivas. Många kvällar ville skratten och dansen aldrig ta slut.

Gertrud var länge verksam inom arbetslivet och även där var hon otroligt uppskattad. Hon hade en förmåga att skapa trivsel och njöt av att vara delaktig i företagen där hon arbetade.

Min hustru, vår mamma, svärmor och farmor kommer alltid att finnas i våra tankar. Vi kommer att minnas Gertrud med ett leende och vi känner tacksamhet för kärleken hon gav oss alla. 

Sven Mikaelsson med familj 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!