Gerd Lindström

Gerd Lindström, Burträsk.

Gerd Lindström.

Gerd Lindström.

Foto: Privat

Dödsfall2024-03-07 05:00

Gerd Lindström, Burträsk, har hastigt och oväntat lämnat oss i en ålder av 88 år. 

Gerd, dotter till Alvar och Gerda Petterson föddes i Forsnäs, i en syskonskara på tre. Som ung flyttade Gerd till Stockholm och jobbade som vårdbiträde på Sabbatsbergs sjukhus men efter några år längtade hon tillbaka till Norrland och fick jobb på Edefors turisthotell.

Hon träffade Egon Lindström och de gifte sig 1958 och tillsammans fick de två barn, Ann och Anders. Hon fick även två barnbarn, Nathalie och Jessica som hon alltid fanns där för. 

Även fyra barnbarnsbarn fick glädjen att ha Gerd i sitt liv, även om det alltid är en för kort stund. Gerd och Egon köpte Egons föräldrahem och startade ett jordbruk tillsammans. När de avyttrade jordbruket började hon jobba på ett gruppboende i Burträsk fram till pensionen.

Att hjälpa människor har alltid varit hennes stora passion så efter sin pensionering utbildade hon sig till massör och jobbade med det ända till månaden innan hon gick bort. Hon har hjälpt många människor, gamla som unga genom sin massage, så saknaden av Gerd kommer vara omfattande. 

Vi minns vår maka/ mamma/ farmor/ gammelfarmor som den underbara människan hon var, alltid hjälpsam och med glimten i ögat.

Alltid älskad och saknad, aldrig glömd. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!