EwaBritt Lundström

EwaBritt Lundström, Myckle.

EwaBritt Lundström

EwaBritt Lundström

Foto: Privat

Dödsfall2022-03-16 05:00

EwaBritt Lundström, Myckle.

Vår älskade mamma och fru lämnade oss den 12 mars efter en kortare tids sjukdom.

EwaBritt föddes den 24 september 1954 och växte upp i Lillpite, i en syskonskara om sju. Efter avslutad gymnasieutbildning bodde hon en kortare period i Tierp och flyttade senare till Skellefteå där hon träffade Anders. De gifte sig 1985 på Sri Lanka och fick sedermera två barn, Josefine och Viktor. I Myckle drev de tillsammans potatisodling i många år. Därefter arbetade EwaBritt som personlig assistent och senare på äldreboende – arbeten som hon trivdes mycket bra med och där hon kom att uppskattas mycket av både kollegor och vårdtagare. 

När EwaBritt 2017 blev mormor till Judit valde hon att lämna yrkeslivet för att vara mormor på heltid. Resorna till barnbarnet i Stockholm blev många och uppskattade – mormor och Judit blev verkligen bästa vänner.

Hennes stora intresse har genom året varit att resa, inte minst har hon trivts i huset i Thailand. Hon har även älskat att vara i stugan vid Skellefteälven i Myckle där somrarna har spenderats. EwaBritt har även uppskattat att umgås med släkt och sina många vänner, promenera, titta på hockey och senare i livet att umgås med barnbarnet så ofta hon kunnat. Vi minns henne som en mycket varm, öppen och glad person som alltid värnade om alla i sin omgivning.

Sorgen och saknaden är stor men vi bevarar de ljusa minnena. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!