Edwin Söderström

Edwin Söderström, Skellefteå.

Edwin Söderström.

Edwin Söderström.

Foto: Privat

Dödsfall2023-07-22 05:00

Vår älskade son och storebror Edwin har lämnat oss i stor sorg och saknad efter tre års lång sjukdomstid. Trots hans alldeles för korta liv här på jorden har han gjort stort avtryck. Han var en person med ett enormt varmt hjärta, så omtänksam och mån om alla. 

Familjen betydde mycket för Edwin. Han var som liten alltid i farten och hans intresse för bilar och fordon var stort. När han blev större var det slalom, fotboll, innebandy och gameing med vänner som gällde. Han var alltid uppdaterad runt alla nya byggprojekt i Skellefteå kommun och följde dessa med stort intresse, att bli arkitekt var något han ville bli. Trots alla behandlingar och mycket tid på sjukhus så gick han ut högstadiet med fina betyg. Hjälpen från sjukhusskola och skolan var så värdefull. Om han hade fått vara kvar hos oss hade han börjat på tekniska gymnasiet till hösten.

Det var på våren 2020 som Edwin fick diffusa smärtor runt sitt knä, smärtan i benet visade sig vara skelettcancer. Edwin fick göra en stor operation och otaliga behandlingar med cytostatika, men tumörer kom tillbaka på andra ställen och ytterligare en operation gjordes. När tumörer återkom på ställen som inte gick att operera, så gick det inte göra något mer. 

Edwin var så stark genom hela detta och gjorde det bästa av varje dag. De bättre dagarna så åkte han gärna skoter både på snö och vatten. En husbilssemester i Dalarna är ett kärt minne för hela familjen. Hunden Enzo som vi skaffade efter Edwins första behandlingstid har varit ett stort stöd för Edwin och för hela familjen. 

Saknaden efter Edwin är obeskrivligt stor, men vi är tacksamma för tiden vi fick tillsammans. Han kommer alltid vara med oss och för evigt finnas i våra hjärtan. 

Familjen 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!